HERBA

HERBA
SERINGAN

Thursday, December 3, 2009

Kerja lepas Holiday

3 disember 09
Baru je abih cuti seminggu ni. Rasa penat nak pi keje. Tapi kene pi gak kalau tak keje jadi bertimbunlah. Sat ni baru abeh meeting aset. Ingatkan dah settle rupenya ada 1 item lagi. Abeh meeting terus gi check 15 aset kat 6 lab. Hu.. kene gak check kat bilik pensyarah. Ok semua ade cume satu je student gune kat 'U' lain. Kak Chik ni memang busy kat tempat kerja selain uruskan pengurusan lab, ISO, aset, students (under grad. n post grad.) dan kene gak tengok-tengok std buat 'attachment' dari Kolej Mara Kuala Nerang. Kat lab ada banyak mice, utk kajian students lah. Ni lagi satu kene buat Fail Meja pulak. Tapi sibuk mana pun keje Kak Chik tetap "HAPPY". Kat rumah pun keje tak pernah abeh tapi cuti ni ringan sikit sebab tak perlu nak urus anak sekolah, tak perlu risau sangat pasal belajar cuma pantau sikit-sikit. Cuti ni depa pun nak ringankan otak no..
Kat rumah sekarang anak-anak semua ada yang sulung belajar kat Universiti Teknologi Petronas pun ada jadi tak risau sangat sebab dia rajin masak untuk adek-adek, tapi petang dengan hobbynya di gym.Yang no.2 tu..cuti ni keje nak simpan duit sambung belajar kat USA. No.3 ni kat umahlah, dialah yang create blog ni kene belajar lebih nak SPM. No.4, sibuk main game kot. Yang bongsu rajin buat homework, sekolah cina kan. bila marah keluarlah bahasa cinanya.

1 comment:

  1. kak lang men gak..
    tp ptg la..
    after wat latihan..
    hehe

    ReplyDelete